img

Коцето: Голяма любов бяхме с Райна, забравил съм колко е красива!

/
/
/
3148 Views

Забравил съм как изглежда и колко е красива Райна!“ Това признава Константин пред влогъра Алпер Чочев. Коцето си припомня отминалите години на музикалната му кариера, която включва не само дуетите с Райна, но и любовните им отношения. „Сега усещането ми е само за жена ми, но голяма любов бяхме с Райна“, допълва още Коцето.

Макар от раздялата му с гласовитата македонка да са отминали повече от десет години и всеки да е поел по своя път, Константин не крие, че с Райна са имали прекрасни моменти и преживявания. Певецът все още си спомня началото на връзката им. „Райна бяга от тях, аз я чакам под прозореца. Ходиме в София на дискотека, връщам я рано сутринта в Сандански, преди да се събудят техните, и после се прибирах в София“, тези луди години припомня изпълнителят на вечната балада „Черна роза“.

Любовната сага между Райна и Константин, станали известни като „пилетата на попфолка“, трае малко над шест години. Клюките около отношенията им не спират и през цялото време на Коцето му преписват изневери. Огромният интерес към връзката, клюките и сплетните по техен адрес довели връзката им до очакван край, писа „България Днес“

В емоционалната си изповед Константин признава, че през последните години е започнал да редуцира участията си и поема не повече от 9-10 в месеца. Доскоро той не се спира и често отсъства от дома. Разкрива, че му тежи, че не е успял да бъде до жена и децата си, за да ги вижда как растат. „Сега свиря Моцарт. В момента съм се захванал с нелекото предизвикателство да науча соната 545“, споделя Константин.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text