img

Край на Зеленият сертификат в България! Адвокат внесе иск да се премахне веднага

/
/
/
8288 Views

Адвокат от София на който засега ще запазим името в тайна, сподели че е внесъл днес в съда иск, с който мярката Зелен Сертификат трябва да се премахне незабавно!

Според адвоката съдът би трябвало да уважи иска му, защото в момента наблюдаваме масова дискриминация на населението в България, което според заповедта на Кацаров трябва да притежава Зелен Сертификат, за да посещава закрити помещения като МОЛ ове, кафенета, театри, кина, спортни зали и т.н.
Според адвоката мярката тестване на децата в училище с антигенни тестове пак според заповед на Кацаров, ясно показва, че министъра  дискриминира по-голяма част от населението на страната над 18 годишна възраст, като позволява на по-малките граждани на страната да се ползват с повече привилегии, пък било то и да седят на закрито в учебните заведения.
Това разделение на мерките води до разделение и на обществото посочва адвоката в жалбата си до съда и иска незабавното отменяна на Зеленият Сертификат за сметка на масово тестване с антигенни тестове, така както се прави в момента в училищата.

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text