img

Красивата снаха на Доган купонясва като за последно в нощен клуб – дъжд от пари и турбо фолк (Снимки):

/
/
/
783 Views

Снахата на Ахмед Доган , Памела Жейнова , безспорно е много красива жена. Младата майка роди за втори път едва преди 4 месеца и вече няма търпение да се върне към купоните с приятели.

Не е чудно, че Памела си позволи да се отдаде на забавления с приятели, за да разпусне напрежението след безсънните нощи край креватчето на дъщеря си.

Мениджърската щерка очевидно си пада по сръбските турбо ритми , защото го удари на живот в столичен клуб , където по същото време участие имаше една от звездите на западната ни съседка – Теа Тайрович, забеляза

Кръшната певачка отдели спецално внимание на Догановата снаха и компанията й,  за което е била подобаващо възнаградена. Сторитата от бурния купон, който Памела сподели в Инстаграм, разкриха, че Тайрович си е тръгнала с тлъста пачка бакшиши от сепарето на младата майка. Дали възнаграждението е от самата Памела или от някой друг от компанията – не става ясно.

Памела Жейнова купон

Памела Доган купон

Но пък друго стори показа как дъжд от фалшиви 100-доларови банкноти, изстрелвани от специален парти пистолет, валят върху снахата на Сокола и приятелките й.

дъжд от пари

С нощното парти изглежда Памела Доган е решила да се отвободи от напрежението и стреса от последните седмици. Припомняме, че се наложи брюнетката да влезе в болница като придружител на дъщеря си Ноел. Внучката на Ахмед Доган получи инфекция и бе под лекарско наблюдение цели десет дни.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text