img

Кьосем Султан обезобразена от алкохола (ПОТРЕСАВАЩА СНИМКА)

/
/
/
4969 Views

Турската звезда Берен Саат, която зрителите на Балканите обикнаха след ролята ѝ на Кьосем Султан във „Великолепният век“, е неузнаваема.

От свежото и изписано лице на актрисата вече няма и помен, а повехналото ѝ изражение мнозина нейни фенове отдават на алкохолната ѝ зависимост, с която доскоро се бореше, както и на тежкия развод, през който неотдавна премина.

Макар да не е в най-блестящата си форма, Берен съвсем скоро ще завладее зрителите по цял свят с нова роля в турски сериал, който ще се излъчва по американската платформа „Нетфликс“.

Там тя играе главна роля, а героинята ѝ се казва Атие, както всъщност е озаглавен филмът. Досега сме гледали актрисата в сериали като „Забраненият плод“, „Пепел от рози“, както и „Великолепният век: Кьосем“, където изигра ролята на султанката.

В „Атие“ тя ще бъде жена с необикновени способности, която ще се впусне в откриването и разгадаването на мистериозни тайни. Покрай снимките на новия сериал обаче феновете на актрисата останаха малко озадачени.

Причината – начинът, по който любимката им изглежда. А именно уморена, повехнала, с бръчки и с цялостно нездрав вид. Именно потресаващият ѝ вид стана повод отново турските медии да афишират слуха за раздялата между Берен и съпруга ѝ Кенан Доули. Даже този път има и посочен период, от който не са заедно – 7 месеца. Но жълтите новини в Турция по неин адрес са нещо обичайно. Така например Берен „беше“ бременна десетки пъти от 2014 г. насам, когато се ожениха с Кенан.

Някои фенове на актрисата просто констатират, че Берен не прибягва до употребата на филтри в социалните мрежи – нещо, модерно и у нас, нито пък е привърженик на естетическите корекции, ботокса и филърите както повечето си колежки. Медиите обаче напомнят, че проблемите ѝ с алкохола са в дъното на външната ѝ трансформация, а покрай тежката раздяла и любовните разочарования тя съвсем загърбила суетата и се запуснала.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text