img

Любо Нейков в депресия след провала на шоуто си

/
/
/
420 Views

Премиерата на най-новото телевизионно предаване „Дъ Шоуто“ по Би Ти Ви удари дъното по рейтинг. Продуцентът на предаването Любо Нейков тежко преживявал погрома и критиките на тв аудиторията и актьорската гилдия, които още след дебютния епизод го заляха с обиди.

„Плюе си на името с тази халтура. Слаб сценарий, приличащ повече на творческа самодейност от училищна група“, пишат възмутени зрители. Освен Любо на сцената на новото предаване се изявяват и други доказани артисти като Тончо Токмакчиев, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Ненчо Илчев, Петьо Петков-Шайбата и Рада Кайрякова, които също не срещнаха одобрението на зрителите. В интернет вече текат залагания колко време ще се задържи вечерното предаване на малкия екран, като най-оптимистичните прогнози са до средата на лятото.

Много тв звезди също скочиха срещу предаването на Нейков. „Рибата се вмирисва откъм главата. Телевизионните предавания се вмирисват откъм продуцента“, написа Къци Вапцаров по този повод. „И „Дъ Шоуто“ има своя ТЪПаргет, който се кефи на подобно нещо“, допълни водещият с дълъг стаж в телевизия Иво Танев.

 

 

„За „Шоуто на канала“ някога имаше оправдание. БНТ нямаха много пари за ентертеймънт и освен това шоуто все пак отдавна не се излъчва. За „Комиците“ също имаше оправдание – беше едно от първите предавания на Би Ти Ви. За много предавания, които си отидоха вече, имаше оправдание. Но за днешния дебют на „Дъ Шоуто“ по Би Ти Ви няма никакво оправдание. Убеден съм, че ако събера няколко произволни хора от улицата и пусна камерата на телефона си, ще заснема по-идейно и смешно предаване от това нещо…“, зарече се музикантът Венци Мицов.

На иначе чувствителния Любо не му станало никак приятно, че шоуто му загубило интереса на зрителите още след първия си епизод. За него това е пореден провал, след като на няколко пъти се опита да възроди „Комиците“, но Би Ти Ви все го сваляше от ефир заради ниския рейтинг. Последният му успешен проект е сериалът „Столичани в повече“, след който кариерата му тръгна надолу. Откакто с дългогодишния му съдружник Евтим Милошев разцепиха бизнесите си, Любо остана без продуцентско участие в хитовите поредици на ортака си „Откраднат живот“, „Лъжите в нас“ и „Сървайвър“.


Източник: Ретро

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text