img

Люси след „Ергенът“: Не харесвам мъже с плочки, ръбят ми. В училище ми викаха пинчер-нинджа!

/
/
/
456 Views

Людмила Костадинова е поредната участничка, която не получи роза от най-желания ерген. Николаос не успя да скрие своето пристрастие и й призна, че е любимата му участничка от любовното риалити.

„Пинчер-нинджа ми казваха в училище, защото съм малка и вредна, обяви без притеснение пред Николаос Цитиридис Людмила Костадинова, която е поредната отпаднала от най-коментираното предаване в родния ефир „Ергенът“.

„Аз отидох в „Ергенът“ да се забавлявам и ако е писано да се влюбя. Е, забавлявах се! В началото на нашата романтична среща с Виктор, наистина ми трепна. И после вече този човек забрави за мене“, сподели Людмила.

Тя обясни, че след предаването се чувства перфектно.

„Хората ме обичат, дори и да не го осъзнават“.

„Най-странният момент в шоуто за мен беше, когато осъзнах, че с Виктор не сме един за друг. Аз не харесвам мъже с плочки, ръбят ми. Но някои неща са поправими, аз готвя много вкусно, каза още Людмила.

Аз мисля, че за да разберем дали има тръпка с даден човек, трябва да има целувка. С Виктор се целунахме и да имаше тръпка, но той трябваше да спре с моята целувка, а той целуна всички.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text