img

Маги Джанаварова понесла жесток удар от гаджето си: Изневери ми с колежка

/
/
/
371 Views

Маги Джанаварова изживява един от най-трудните си периоди в личен план, защото понесе твърде жесток удар от доскорошното си гадже. Талантливата поп певица лекува болка от изневяра, но редом с това има и причина да се усмихва отново.

 

Изпълнителката разказва, че животът рядко я е поставял “на колене”, но за сметка на това ситуациите, в които това се е случвало, са били достатъчно силни, за да я разклатят. Последната такава била именно нейна връзка, приключила миналото лято.

 

“Причината за раздялата беше предателство. Да видиш, че си бил с абсолютно непознат човек. Изневяра – и то не единична. Изневяра с моя колежка. Разбрах за много хора, аз не съм била трета, а N на брой. В онзи момент се чувствах много предадена, объркана и излъгана”, споделя певицата в интервю пред Мон Дьо.

 

За изневярата научила случайно. “Естествено, че имаше страх. Кой не се страхува? Като всяка една жена, ние сме склонни да простим или да се опитаме да простим с цената на това да задържим човека до нас. Просто бяха много нещата, които се случваха и които вече бях направила, за да задържа този човек до себе си”, добави още певицата.

 

“Основното, което искам да кажа на всяка жена, е никога да не се моли за любов. Никога да не се променя с цената на това да се хареса на човека до себе си. Да не си продава душата”, апелира Джанаварова.

От думите й стана ясно също, че към днешна дата тя е отново много щастлива в любовен план, защото отново е влюбена.

 

Източник: plovdiv24

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text