img

Майката на Азис се тунингова и вече изглежда по-млада от него (Снимки)

/
/
/
340 Views

Кралят на поп фолка, Азис , се похвали с красивата си млада майка пред целия български народ. Поводът да я видим бе рожденият ден на певеца, който навърши 43 години в неделя и навръх празника си бе гост в първия епизод на „Забраненото шоу на Рачков“.

Докато Азис изпълняваше песента „Най-добрата дума“ на Роси Кирилова, на сцената се появи майка му Гергина .

Тя отдавна живее в чужбина и последната им среща е от преди половин година.

Разбираемо, той не успя да сдържи емоциите си и се просълзи.

В краткия си разговор с Рачков тя се върна назад в годините и си припомни момента, когато е забременяла с Васил, както е истинското име на изпълнителя. „Аз не го исках, исках да го абортирам. Вероятно защото бях много млада, на 21 години“, каза Гергина.

 

Днес по случай Деня на жената Азис сподели тяхна обща снимка и написа трогателно послание към майка си във Facebook.

 

„Честит празник, мила мамо! Ти не се умори през всичките тези години да обикаляш с мен всички възможни конкурси и подобни, вярвайки в мен и таланта ми. Ти не се отказа и тогава, когато затръшваха вратите под носа ни и казваха, че нямам музикален талант. По онова време да търсиш изява за детето си, което е по-черничко от останалите деца, се смяташе за наглост.

Ти беше първия боец срещу дискриминацията в България! Красива и наперена, досущ като една Малена, героиня на Джузепе Торнаторе. Хванала за ръка малкото си циганче, ти беше горда майка, която първа повярва в мен! Сега аз съм всичкото, което съм благодарение на теб! Обичам те!“.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text