img

Мариела Нордел от Мастършеф изригна с гневен пост срещу украинските бежанци: Защо не казвате истината?

/
/
/
3905 Views

Вижте цялата история:
Помощите, които бежанците от Украйна получават от България се превърна в една от горещите теми у нас в последните дни. Едни се възмущават на тези, които откровено завиждат за парите, които се дават на изтерзаните бегълци от войната, а други стигат доста по-далеч във фактите и аргументите си.

 

 

В скорошен пост Мариела Нордел отправя директни въпроси към бежанците, а отговорите, които очаква, са повече от островърхи! Ето какво публикува топ кулинарката в социалните мрежи:

„Тази сутрин искам да попитам бежанците от Украйна – защо не казвате истината на народа ни? Все пак сте приютени и обгрижвани в нашата държава. Защо лъжете ежеминутно по продажните ни медии? То и вашите са такива – бълват случки отпреди пет, шест години. И всъщност от кого бягате? Нямате ли чест и достойнство да кажете в ефир истината.

 

Истината е, че бягате не от Путин, а от вашия фашистки режим. Бягате от репресиите на многобройните си фашистките организации в Украйна и от зеленото човече – което е все пияно, дрогирано и непредвидимо в реакциите си? Или може би и вас купиха и ви научиха какво да говорите , кога да плачете?

Че инак няма безплатни апартаменти, детски градини и дрехи с етикети. Няма и джобни по 40 лева на ден. Това са детските на българско дете за месец. А откъде мислите се вземат тези пари и цялата ви издръжка по хотели и къщи за гости? Не от чекмеджета, или милиардите на депутатите в чужди банки. Не! От нас се вземат – от нашите мизерни спестявания и доходи, от нашите данъци и всекидневни глоби, от смешните пенсии на нашите родители.

Та поне заслужаваме да кажете истината. За да не ни карате да мразим и обвиняваме братята руснаци, които в момента приютяват ваши сънародници в Русия и доставят камиони помощи за украинците във вашата страна.

Ние това ли заслужаваме? Аз ви питам – за 8 години фашизъм тъй ли не разбрахте, че сте натовска колония? Ние за няколко дена разбрахме за десетките ви натовски бази и генетични лаборатории. Вие пък как така не разбрахте, че в тези лаборатории се прави хубавия райски газ, с който тровят българското небе натовските самолети. Правят се и редица генетични експерименти и производството на вируси, едни от които са короните – морони.

Как не вдигнахте глава пък да кажете и всички да разберем що за ционизъм има в Украйна и че народът е в опасност? Не, не приемам вашето бягство в момента, защото е основано на лъжа и е за сметка на изстрадалия и крайно беден български народ.

Не приемам това, че вие разделихте българите в този момент. И ползата от вас ще бъде, че ние няма да допуснем чак такива измети да ни управляват. Ще бъдем бдителни и осторожни от сега нататък и ще преценяме кой да ни управлява.

Ще се борим до край и ще бъдем честни. Честни пред себе си и пред България. Защото ние сме БЪЛГАРИ. Много различно нещо сме, да знаете. Оцелявали сме и в по-трудни времена и сега ще оцелеем. Това е от мен. Обичам ви, БЪЛГАРИ. И теб, БЪЛГАРИЯ! Popivanova Niki“

2 Comments

 1. Браво точно така е Истината се крие ,а някой дето се имат за много умни овце вярват без да мислят и разсъждава просто защото им е изгодно Българи бъдете здравомислещи и разсъждавайте преди да вярвате безпрекословно на всички новини-лъжи по медиите осведомен се и от други източници Всичко има две страни Ако ви нападат рано или късно ще почнете да се защитавате Това е реакцията на Русия

  • Съгласна съм с това, чак се учудвам, че са го пуснали.
   Толкова ужасяващи разкази излязоха с това как укронацистите – военизирани групировки от които дори украинските полицаи се страхуват, тормозят мирното население.
   Само фактът, че видеа се показват само как азовци убиват руснаци по крайно мъчителен начин, и то си ги пускат самите те, защото се гордеят със себе си, А няма обратните видеа – вече е показателно.
   Само като си помислиш, че Зеленски пусна затворниците и ги въоръжи, с което изложи на риск украинското население… просто всичко е толкова явно!
   Но хората са с широко затворени очи.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text