img

Мария Силвестър се оглежда пак за „младо агнешко“

/
/
/
470 Views
Мария Силвестър се раздели с младока, но се оглежда за нов

Синеоката брюнетка Мария Силвестър отново няма мъж до себе си, след като се раздели с младока Михаил Пенев. Той беше „само“ 17 години по-млад от нея и явно възрастовата разлика си е казала думата в отношенията им. Въпреки това с него актрисата и водеща изкара близо 2 години напук на всички злословия, че връзката им е небъдна и няма да изкара дълго.

Сега Мария Силвестър хищнически се оглежда за нов мъж – издават хора от най-близкото й обкръжение. Въпреки че е на 45 години, мъже около нейната възраст никак не я привличали физически. Със значително по-младите пък нямала какво да си каже, но го карала само на креватни упражнения без излишна философия. Тя си падала по добре сложени млади мъже във възрастовата граница 25-30 години.

В последно време Мария Силвестър не спира да се фука, че сега имала повече почитатели, отколкото като млада. Това не е никак чудно, защото и на „дърти години“ актрисата изглежда перфектно. В този случай се казва – стара чанта, ама лачена… Стройно тяло, опъната кожа, сини очи, стегнат бюст – това са все дадености, които лесно хващат мъжкото око. Говори се обаче, че характерът на Мария бил твърде вятърничав и мъжете около нея трудно я изтрайвали.

Източник: „Уикенд

Мария е фатална съблазнителка

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text