img

Мартин Карбовски: Ето защо Кирчо трябва да си ходи

/
/
/
419 Views

1. Защото дойде и наготово получи властта – директно от Радев и косвено от американците. Тези хора изскочиха отникъде, излъгаха Президента и яхнаха анти-Бойко вълната.

2. Защото след като взеха властта, решиха че ще управляват сами и всички други трябва да ги слушат. Те не бяха избрани така и нямаха този ресурс. “Всички други” бяха огромно мнозинство, но някой каза на Кирил, че той ще командва.

3. Защото Кирил дойде с компромиса за гражданството, направен от утайката на жълтите павета и тихомълком приет от нас – ние простихме на канадеца тази “формалност”, заради която веднага трябваше да разберем, че ще имаме човек във властта, който работи и се държи “на ангро”.

4. Защото Кирил не представи консервативен проект, който да запуши дупките и проблемите след ББ, а ни заглавичкваше с ултра-либерално поведение. Тия хора (и американците до тях) така и не разбраха, че ще постигнат много повече у нас с умереност, а не с левичарски внос на абсурди.

5. Заради Лена. Присъствието на “говорителка” от този тип и поведение е обидно за нас, тия които те избрахме, Кириле. Вие двамата не сте повече от един лекомислен приятелски кръг, който случайно се добра до властта.

6. Заради това, че всички, които бутаха Борисов сега са обвинени от вас, че “вече” подкрепят статуквото и искат да го върнат на власт. Истината е проста – вие не свършихте нищо, а ние нямаме вече време да сменяме крадци с лъжци.

7. Заради Македония. Точка.

8. Заради Украйна. Точка.

9. Заради нелепото ви държане в момент, когато световната война беше и още е близо до нас. Заради това, че успяхте да разделите един уплашен и колебаещ се народ. След като видя вашето поведение, народецът тихо избра страна. Този неагресивен и уморен народец има инстинкти. И видя в Кирил неприятния досадник, който няма да се бие в бара, но заради когото стават въргалите.

10. Заради изключителното втвърдяване на психо-десния сектор – комунистически фашистки хипита с екологични идеи се развилняха като никога, следят, шумят, доносничат, преследват по най-хунвейнбинския начин всеки различно мислещ. Всичко това ставаше под одобрението на последния американския посланик, човекът, който загуби сърцата на българите.

11. Заради списъка с изгонените от ББ журналисти – те още са изгонени. А свободата на словото е на съмнителна кето диета, съставена от мошеници.

12. Заради културния министър.

13. Заради министъра на Еконт.

14. Заради анти-руския проект. Всеки, който не одобряваше вашето говорене и действия беше обявен за враг. А истината е проста – след руснаците наоколо никой не е бил токова агресивен и ляв, колкото демократите във Вашингтон тия дни. На нас не ни трябва анти-американски или про-руски проект. На нас ни трябва български проект. Вие такъв нямате.

15. Заради всички чуждестранни медии като Свобдна Европа и Дойче Веле, които ви поддържаха с огромен ресурс, този пропаганден отдел, който свали комунизма (за което сме благодарни) днес се опитва да ни продаде леви идеи и закапечета от същия вид, познат ни от 70-те години. Те правят пропагандата си вече с расистка погнуса – различномислещите са ганя, прости, селяни, орки, копейки, путинист, твари, рашисти. Стига бе, какво правите – ние живеем в един блок, да се избием ли искате?

16. Заради думите “обединение”, “заедност”, “бъдеще”. И най вече – заради тази амалгама наречена “българския интерес”. В нея се смесени кръв, история, география, емиграция и демография. Вие като всички политически идиоти напоследък нямате представа от всичко това.

17. Имаше нещо нагло в поведението ви, неподхождащо на биографиите ви, речниковия запас, младостта ви и възпитанието. Ако ви сравним с марионетки, някой ви беше сложил “нагла батерия”, имаше една енергия и увереност, която издишаше. Кой ви помпаше толкова – вече е все тая.

18. Заради настървението и омразата на всички хора помежду си наоколо – вие и само вие трябваше да ги обедините, да им внушите сигурност и спокойствие. Само това да бяхте свършили – щяхте да останете в историята. Погледнете живота, социалните мрежи, бъдещето – всички имат едни и същи проблеми – но вместо това си крещят и обиждат заради Украйна, Путин, газа, прайда – цял списък от войни, но войни, които не са наши! А ние търсехме някой да води нашата война.

19. Заради вас си се махнете – защото с намеренията си покрай Македония и с тайната продажба на оръжие за Украйна ще останете в историята единствено като марионетки и предатели.

20. Заради това, че се самонарекохте “не-мафията”, а всички останали станаха мафия. Само около Комотини- Стара Загора има достатъчно неща, които могат да обърнат заглвията. Около корабите с газ – също. Около “Лукойл”, около петте моста над Дунав, тунела под Шипка – абе, недейте така.

21. Заради зимата. С вас не е добре да оставаме заедно през зимата при тия сърдити руснаци, объркани европейци и самозабравили се американци. Зимата идва. Няма да се справите. Нищо лично.

22. И заради бензина от 4 лв. Излъгахте, ясно е. Това просто няма да свърши добре.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text