img

Министър Наско се скри при баба си, изключи телефона

/
/
/
393 Views

Близо 24 часа изминаха от юношеския хипарско-тревомански пърформънс на министъра на културата Атанас Атанасов без официална реакция от кабинета или коалиционния съвет.

Не изпускай тези оферти:

 

Според наши източници на „Дондуков“ 1 единствено фактът, че темпераментният премиер Кирил Петков е на икономически форум в Делфи, спасява засега Просто Наско от уволнение, а защо не и разправа на лична основа.

Финансовият гуру на правителството Асен Василев лично озаптил Петков да не се качи на правителствения самолет и да прекъсне визитата си в Гърция, за да „набива канчето“ на Атанасов. Както е известно, младежът е протеже на Василев по линия на прочутия хор на Хасковската езикова гимназия, където е пял и местният стълб на ГЕРБ Делян Добрев.

 

Самият ПростоНаско бил посъветван от покровителя си да се покрие временно и да си изключи телефона.

Последното е факт още от снощи. Според източници от „Продължаваме промяната“ Атанасов ще се опита да си вземе болничен и ще се надява да изчака преминаването на бурята при съпругата си Яна в Лондон. В момента обаче министърът се е усамотил при баба си в Банкя.

Шокиращ остава фактът, че поведението на Наско още не е коментирано от представител на властта, докато знайни и незнайни интернет зевзеци плюс светила на родния „шоубизнес“ от Иво Сиромахов, до Филип Аврамов, се скъсаха да се упражняват върху замечтаното селфи на министъра.


Източник: lupa

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text