img

Мистерия, съпругата на Румен Радев изчезна

/
/
/
5579 Views

От повече от 2 месеца съпругата на президента Румен Радев е в неизвестност, пише вестник „Ретро“.

Десислава Радева сякаш е изчезнала и напълно е загърбила изявите си, публичния си живот и подвизите си в социалните мрежи. В продължение на над 60 дни Ген. Деси не се е изказвала нито във фейсбук, нито в медийното пространство. Не е присъствала на нито едно официално събитие, нито пък придружава съпруга си по време на обиколките му из различни предприятия, институции и обекти в страната

Президентшата сподели песента на Любо Киров „Всички пътища водят към теб“, като към нея добави и многозначителното и леко драматично послание: „Успявате ли да запазите себе си? И душата си? Всички пътища водят към …“. Това се оказаха и последните ѝ думи за следващите 2 месеца.

Първата дама се въздържа от коментар за кончината на своя свекър Георги Радев, който се спомина на 3 април след дълго боледуване във ВМА. Тя пропусна да честити и някои от най-светлите за българите пролетни празници – Великден и Гергьовден.

Без поздравителен адрес прескочи и 24 май, макар нейната фондация „Живата вода на България“ да работи именно в посока опазване на българската писменост. На официалната фейсбук страница на фондацията също няма честитки във връзка с наскоро отминалите светли празници – традиция, която Радева не пропускаше да спазва до момента. Не е ясно с какво е запълнен графикът на президентшата, нито пък как тя е прекарала седмиците на задължителна карантина.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text