img

Михаел и неговата 86-сантиметрова жена станаха родители. Ето как изглежда синът им (Снимки):

/
/
/
369 Views

Amor vincit omnia или с други думи “ любовта побеждава всичко „. Тази клиширана фраза не спира да се доказва на практика с историите на хора, които са извоювали правото да се обичат, независимо от пола, възрастта или външния си вид.

Днес ще ви дадем поредното доказателство – историята на Михаел и Триша .

Тази необичайна двойка се запознала по време на колежанските си години. Триша е с генетично заболяване, в следствие на което е висока само 86 сантиметра. Това обаче не пречи на Михаел да се влюби искрено в нея. 

По това време младите хора живеели в отсрещни къщи и затова бързо станали приятели. Триша и Михаел прекарвали цялото си свободно време заедно, споделяйки своите мисли и преживявания един с друг. И, разбира се, скоро комуникацията спряла да бъде само приятелска.

Михаел и Тиша

Скоро това силно приятелство прераснало в искрена и взаимна любов. Михаел побързал да предложи брак на любимата си и чул дългоочакваното „да“. Той бил готов да носи булката на ръце. В буквалния смисъл на думата.

Скоро двойката се преместила в нов дом. Триша и Михаел помислили и за наследници Лекарите не съветвали жената да става майка, но желанието на двойката се оказало по-силно.

Михаел и Триша дете

Скоро им се родил син Тейлър, който за щастие, бил напълно здрав. Момчето не било наследило недъга на майка си.

Наскоро семейството отпразнувало 6-ата годишнина на дългоочаквания наследник. Двойката обмисля второ дете. Пожелаваме им щастливи дни като родители.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text