img

Много трудно ще продължи работата в коалицията. Това заяви депутатът …

/
/
/
356 Views

Ива Митева: Много трудно ще продължи работата в коалицията

Много мъчно ще продължи работата в обединението. Това съобщи депутатът от „ ИТН “ Ива Митева.

„ Постоянно чувам изказвания на сътрудници, които декларират, че всичко в обединението е наред, а това не е по този начин. Ние приказваме едно, а на процедура не се извършва нищо. Управлението като че ли е със СМС-и, сътрудниците не могат да вземат сами решение. Ние от Има Такъв Народ сме единствените, които можем да вземем решение незабавно, без да чакаме позвъняване “, сподели още Митева пред Нова телевизия.

Според нея, изборът на началник на Българска народна банка не е изискване за излизане на Има Такъв Народ от обединението, а има доста по-важни въпроси, като Северна Македония.

Относно обявата на Слави Трифонов и обвиняванията му, че държавното управление планува повдигане на ветото за Европейски Съюз към Северна Македония, Митова сподели, че има вяра изцяло на водача на Има Такъв Народ и той е реагирал почтено.

От през вчерашния ден няма нови закани към Любомир Каримански, само че неколкократно са му предлагани разнообразни постове, в това число и в чужбина.

„ Не е добър знак, когато има две кандидатури, когато има избор на шеф на Българска народна банка и напрежение да се появяват такива заплахи”, добави тя.

Според нея е разумно и близко да се сетим за какво, кой и от кое място идват тези закани. „ Смятам, че натискът е той да се откаже. Но той няма да го направи”, безапелационна е Митева.

Тя разяснява и апела на премиера да бъдат оттеглени и двете кандидатури. „ Когато с такава лекост сте податлив да си оттеглите кандидатурата, значи тя не е нито безапелационна, нито вие ѝ имате доверие. Ние имаме доверие в Каримански и няма да оттеглим кандидатурата му”, съобщи още тя.

Източник: trafficnews.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text