img

Момчето, което предсказа пандемията, съобщи пророчеството си за 2022 г.

/
/
/
8655 Views

 

Младият ясновидец е разказал, че през следващата година животът ни най-накрая ще се върне в предишното русло. В същото време промените ще бъдат постепенни.

 

 

 

Една година преди коронавирусът да се разпространи по цялата планета, 15-годишното момче от Индия на име Абигия Ананд предупреждава, че предстои световна пандемия.

 

 

 

Той буквално заявява, че през пролетта на 2020 г. ще се появи опасен вирус, срещу който всички налични лекарства и ваксини ще бъдат безполезни.

 

 

 

Освен това младият мъж уверява, че човечеството няма да може да се справи с болестта в продължение на няколко години.

 

 

Оттогава насам се вслушват в мнението на прорицателя и Абигия редовно радва (и тревожи) заинтересованите с новите си прогнози. Съвсем наскоро той сподели какво ни очаква през 2022 г. Ако прогнозата от предходния декември беше, меко казано, не особено оптимистична, то този път новините са много по-радостни.

 

 

Според думите на младия предсказател новата година ще донесе някои грандиозни събития. 2022 година ще влезе в историята, но ще трябва да се преодолеят някои трудности.

 

 

„Периодът между декември 2021 г. и април 2022 г. ще бъде много важен. Той ще повлияе на следващите 400 години“, заявява Абигия Ананд.

 

 

Момчето засяга и темата за коронавируса и ваксинацията. Според Абигия поради постоянните мутации в близко бъдеще нито едно лекарство няма да може да се справи с вируса.

 

 

Ананд обяснява, че човешката имунна система може да работи по-добре от всяко научно изобретение. Той призовава хората от всички възрасти да водят здравословен начин на живот и да закаляват телата си.

 

 

Тийнейджърът съветва да се занимаваме със спорт, да се храним предимно с растителна храна и да прекарваме повече време на открито.

 

 

 

Младият мъдрец също така съветва да бъдем предпазливи по отношение на развитието на изкуствения интелект. Той смята, че всички видове технологии (по-специално 5G, която сега се прилага активно във всички страни) могат да доведат до още по-големи трудности – неепидемиологични. И, уви, човечеството не може да направи почти нищо по въпроса – процесът вече е в ход.

„Събирайте дъждовна вода. Ако успеете, научете се да произвеждате енергия с помощта на слънчеви панели или генератор“, предупреждава тийнейджърът.

 

 

Превод и редакция: БЛИЦ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text