img

Мъжът на Евгения каза защо я убил

/
/
/
1117 Views

Евгения Владимирова е поредната жертва на домашно семейно убийство в България.

Тя е убита от ревност и натъпкана в куфар от съпруга й. Родителите му са знаели за убийството.

 

 

Пълни самопризнания е направил съпругът на изчезналата и убита Евгения Владимирова.

 

Прокуратурата повдигна обвинения срещу съпруга и свекъра на убитата жена.

Предполага се, че мотивът за престъплението е ревност.

Двамата са живеели в столичния “Лагера”. Двойката се нанесли скоро, а съседите не са чували скандали и не са виждали насилие. Всички са в шок, разказва bgonair.bg.

Специалистите от отдел “Убийства” отведоха заподозрения в близък гараж, за да покаже къде точно е извършил убийството на жена си. Единствено Bulgaria ON AIR е свидетел на извеждането му. Пред екипа ни обаче той запази мълчание.

Мъжът е направил пълни самопризнания за извършеното убийството. По неофициална информация мотивите му са ревност, жената е имала връзка с друг мъж, за която криела.

Точно месец преди задържането на мъжа, Евгения тръгва на фитнес в съседния квартал. Часове по-късно изчезва, а телефонът и е изключен. Това поне е версията, която се появява тогава. Близките и започват да я търсят. Безуспешно. До петък.

А в укриването на тялото след убийството, е помогнал бащата на съпруга ѝ, за който има информация, че е бивш служител на ДАНС.

Ако разследването потвърди, че Орлин е този, който е убил Евгения, то това ще бъде поредната жертва на домашно насилие у нас.

На разпит е била и майката на Орлин. За нея се предполага, че е знаела за престъплението през цялото време.

Ето как ден по-рано Орлин коментира пред Нова случая:

„Честно казано нямам някаква версия,която да мога да кажа ,че ми се струва истинска. Общо взето всякакви неща изкоментирахме, всичко завъртяхме. Всичко, по някакви причини, изглежда невъзможно и нелогично. Не мога да кажа нищо смислено”, казва тогава Орлин.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text