img

Мъжът на Сашка Васева: Всеки момент може да се случи най-лошото

/
/
/
604 Views

Певицата Сашка Васева се нуждае от спешна операция. Преди около месец й поставят тежка диагноза – тумор в мозъка. В момента певицата се намира в Мюнхен. „Най-хубавото е, че психически е добре“, коментира съпругът ѝ Христо Бакърджиев по Нова телевизия.

„Не сме обявявали никакви сметки“, подчерта той и допълни, че двамата се опитват да се справят със собствени сметки. „Приятели ми се обаждат за да питат верни ли са някои сметки. Като ги проверя се оказват непознати. Нещо не е наред“, предупреди Бакърджиев.

 

Той каза също, че в България може да се направи операцията, от която има нужда Сашка Васева, защото имаме добри лекари. Той обаче коментира, че условията, в които ще мине периода след операцията, в Германия са много по-добри.

Сашка Васева беше твърде изтощена, за да се включи в пряката връзка по телевизията. Тя поръча на мъже си да каже на почитателите си, че ги обича.

Операцията е жизненоважна. Преди време са й поставили грешна диагноза атрофия на зрителния нерв, което се оказа абсолютно грешна диагноза и би могло да се помогне и всичко да се оправи без последствие, и сега щеше да си е човекът, който весели хората и е отдаден на себе си и семейството. Засега не сме пускали банкови сметки, приятели ни помагат с пари, каза още Бакърджиев.

Научих скоро за диагнозата, беше като филм, защото всеки момент може най-лошото да се случи. Според лекарите периодът за възстановяване ще е 3-4 месеца, но първо е важно какъв ще бъде резултатът от операцията, каза още Христо Бакърджиев.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text