img

Мъж засне бременната си жена, секунди по-късно видя нещо шокиращо на СНИМКАТА

/
/
/
9541 Views

Когато жена ви е бременна с вашето детенце е нормално да имате непреодолимо желание да заснемете всеки един красив момент. В крайна сметка това е един наистина незабравим момент от живота на двама ви и изразява какво се случва с плода на любовта ви.

 

Преди време  показахме на бъдещите мами осем бабешки деветини за бременността, които се оказаха верни.

Овен това  споделихме с вас и  пет често чувани суеверия и поверия, които обаче се оказаха тотален мит и изобщо не трябва да вярвате в тях.

Дейв се опита да снима бременната си съпруга на брега до океана. Всичко вървеше добре, снимката бе красива и уникална естествено. Поне така му изглеждаше на пръв поглед.

Когато той снима любимата си Анджелина Мозер, тя вече е бременна в шестия месец. Той си мисли, че кадърът е просто на бременната му съпруга, но след като го проявява, забелязва нещо неочаквано.

 

То се появява зад бременната му  любима жена.

Изненадата е наистина огромна. На кадъра на фон се вижда красив делфин, който тъкмо е скочил в океана.

 

 

Анджелина и Дейв са безкрайно щастливи, че делфинът се е появил именно, когато е направена снимката. В най-точното време по думите им.

Разбира се, няма как да не кажем, че делфините са много дружелюбни и мили животни. Те често правят лудории и красиви акробатики.

 

 

Те обикновено оставят незабравими емоции у хората, които са видели очарователните им действия./ jenata.blitz.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text