img

Най-големият страх на Румен Радев се казва Слави Трифонов

/
/
/
800 Views

Времената се променят. Най-големият страх на президента Румен Радев се казва не Бойко Методиев Борисов, а Слави Трифонов, разкриха източници на Нюз2 от президентството.

До момента Румен Радев плетеше своята кошница за втори мандат, крепейки своята стратегия срещу Бойко Борисов. Нещата му се получаваха на моменти, имаше периоди, в които удряше греда. Но днес ситуацията е коренно различна. Румен Радев има нов враг. Неочакван враг. В политиката е като в проституцията – нещата бързо се променят.

 

 

Новият ужас на Румен Радев се казва Слави Трифонов. Причината е следната:

ГЕРБ нямат фигура, която да издигнат за държавен глава и да спечелят тези президентски избори. ГЕРБ ще загуби президентските избори. Но какво се случва с Румен Радев, ако Слави Трифонов издигне свой кандидат, а не подкрепи сегашния президент?  Много вероятно е Румен Радев да отиде на балотаж  с кандидата на Слави Трифонов. ГЕРБ може да е трета, ако издигне куц кон, по познатия модел „Цецка Цачева“.

При балотаж между Румен Радев и човек на Слави Трифонов, гласовете на феновете на ГЕРБ, много по-вероятно е да отидат към Слави. ГЕРБ-ерите мразят Румен Радев. Същото се очаква да се случи и с гласовете на ДПС. Тогава какво прави Румен Радев. Може да отиде при жена си Десислава Радева у дома и да напусне президентството. Тази мисъл не му дава мира на Радев. А е съвсем очаквана политическа хипотеза. Само след броени месеци, може да стане реалност.

Бойко и Слави имат много какво да се разбират. И по всичко личи, че двамата вървят натам.

Следим темата…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text