img

Намериха тялото на Грета Ведлер в куфар, след като оплю Путин в социалните мрежи

/
/
/
619 Views

Тялото на 23-годишната моделка Грета Ведлер е било намерено в куфар година след изчезването й. Тя нарече Владимир Путин „психопат“.

Грета Ведлер беше убита месец, след като разкритикува руския президент в социалните медии заради стремежа му да „подобри цялостта на Русия“, според The Mirror.

 

Повече от година след изчезването й, гаджето на Ведлер – Дмитрий Коровин призна, че я е удушил до смърт поради финансови проблеми в Москва, пише вестникът, цитирайки видео от Следствения комитет на Русия.

Твърди се, че нейн приятел Евгений Фостър – блогър от украинския град Харков, е станал подозрителен и е помолил приятел в Москва да подаде сигнал за изчезнал човек.

Коровин признал на властите, че е спал в хотелска стая в продължение на три нощи с нейното мъртво тяло, което било натъпкано в току-що закупен куфар. Мъжът карал с тялото до Липецка област в западната част на Русия и го оставил там за една година в багажника на колата, предаде днес.бт.

Руските медии съобщиха за намирането на тялото в багажника на колата в неделя.

Съобщава се, че Коровин продължил да публикува снимки и съобщения в социалните медии на модела, за да създаде фалшиво впечатление, че Грета е жива.

Обвиняемият е бил накаран да демонстрира как е убил модела и да признае престъплението, според видео от следствения комитет на Русия.

Твърди се обаче, че убийството не е свързано с нейната критика към руския президент, според The ​​Mirror.

През януари 2021 г. Ведлер изрази загриженост относно потискането на протестите от страна на президента и желанието му да засили целостта на Русия.

„Мога само да предположа, че според мен в него се вижда ясна психопатия или социопатия. За психопатите е важно постоянно да изпитват чувство за пълнота и острота на живота, така че те обичат риска, интензивните преживявания, интензивната комуникация, интензивната дейност – интензивен и динамичен живот“, пише тя в своя пост.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text