img

Непорочно зачатие: Девствена жена роди бебе, твърди, че не е докосвала мъж

/
/
/
531 Views

За такова чудо не сме чували от Библията насам – непорочно зачатие ! Новинарските хроники гръмнаха с новината за бременна млада жена, която твърди, че никога не е спала с мъж. Девственицата мистериозно роди бебе, въпреки твърденията си, че е недокосната.

Интересният случай е от Китай, а младата жена е била приета в болницата със стомашни болки, пише Mirror.

 

била  Бременната девственица приета на 15 януари в болница в град Гиянг – столица на провинцията Гижу, предават местните медии. На 6 февруари тя родила момченце.

От болницата твърдят, че младата жена е била с изключително наднормено тегло и не е разбрала, че е бременна. Родилката се изненадала не на шега, когато разбрала, че всъщност ще ражда. Жената дори настояла да ѝ направят тест за девственост.

Детето й се появило на бял свят чрез цезарово сечение.

Родилката пристигнала в болницата заедно с родителите си. Там всички останали шокирани, когато лекарите определили стомашните ѝ болки като контракции и се разбрало, че девойката ще ражда. “Не е възможно да съм бременна.”, казала тя и добавила, че “не харесва мъже, никога не е имала гадже, а за секс и дума да не става”.

Младата жена категорично отказала да кърми детето си и да се грижи за него, така че докторите били принудени да го дадат на родителите ѝ. Според докладите на болницата, жената живеела сама, а заради теглото ѝ и нередовният и менструален цикъл никой не забелязал, че е бременна, дори самата тя.

Не се знае все още какво ще е бъдещето на новороденото момченце. Не е ясно и кой е бащата на детето.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text