img

Не подарявайте откъснати цветя – така дарявате мъка. Съветите на Ванга

/
/
/
427 Views

Баба Ванга се смята за най-голямата пророчица на хилядолетието. Тя беше жена, която възприемаше света различно и по-добре от останалите.

 

 

Има хора, които вярват, че това е част от висша сила и знание. И можем само да благодарим на Ванга, че ни остави важни съвети и прогнози.

Препоръките на Ванга

 

Има два вида болести: някои се лекуват от баби, други от професори. Познаването на точната диагноза е най-важното за лечението.

Пийте често чай от плодове и растения. Те са чисти и са източник на здраве. Яжте варено жито и пийте вода поне веднъж седмично, за да прочистите тялото си и да поддържате силите си.

Не спете на пода или близо до земята. В ниското съществуват, които могат да ви повлияят.

Светът е започнал с билки и ще завърши с билки. Но билките лекуват само онези хора, които живеят сред тях. Всеки трябва да се лекува с билките около себе си.

Не се страхувайте от болести – имайте вяра. А най-здравият, ако няма вяра, ще умре. Медицината прави чудеса, но Бог също прави чудеса.

Не прекалявайте с торовете и химикалите. Храната се отрава, а природата вече се задушава.

Природата знае кой и как да лекува. Четете езика на природата – Бог говори чрез него.

Защо пушите? Ако беше хубаво, и мъжете, и жените щяха да имат комини на главите си! Отървете се от тютюна, живейте по-дълго и без болести.
Ванга за цветята

Цветята са живи същества, те излъчват енергия, дават сила. По начина, по който растат в къщата, ще разберете дали в нея има любов и хармония.

Не подарявайте откъснати цветя – това носи мъка на хората. Оскубаното цвете плаче като малко дете.

Лекарствата затварят вратата, през която природата може да проникне чрез билките и да излекува болното тяло. За всяка болка има лек.

Не берете цветя! Всяко цвете е като слънцето. Когато ги гледате и им се възхищавате, получавате такова облекчение като от слънцето или след баня. Когато ги откъснете, не забелязвате как плачат.
Ванга за земята

Земята е нашата майка. Пазете я, уважавайте я. Земята ни храни, но понякога ни наказва. Тя може да наказва много строго …

Като отравяте земята, захранвате потомството си с отрови и след това идвате и се оплаквате. Разберете, че докато ядете отрова, ще страдате.

Земята е жив организъм. Не я ядосвайте! Научете нейния език и закони и ги следвайте, за да живеете по-дълго и по-добре. Ако внимавате с това, ще получите много. Ако ядосате земята, тя ще ви накаже, защото е по-силна от вас.

Бъдете щастливи и вярвайте в себе си!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text