img

Никка вкара каляска в „Черешката на тортата”

/
/
/
369 Views

Певицата и актриса Никол Стоянова-Никка от Пазарджик се превърна в новата звезда в „Черешката на тортата” . Познатата като организаторка на спортното развлекателното шоу на Киро Скалата  „Крале на силата” бе първи домакин миналата седмица.

Стоянова построи своята вечер, залагайки на блясък, класика и барок. За придвижването на непознатите си посетители Никка осигури уникална поръчкова лимузина с формата на каляска. При влизането им в нея бе сервирано 10-годишно френско шампанско, произведено в избите на Боленжере. След това гостите бяха въведени в бароковата атмосфера на клуб с ограничен достъп, в който нашата хубавица е управител. Следвайки похватите на аристократичната  традиция, менюто на тържествената вечеря бе изградено от седем степени – божественото число.

Внимателно бяха подбрани вкусни традиционни български разядки,  предястия, пресни зеленчуци, туршия, два варианта за основно, плато със сухи мезета и тежки сирена, както и високопротеинов диетичен мус, съчетан с любимата на всички печена тиква с мед и орехи. Кратката разядка от маслинов пастет, кисели краставички и Круч Мач, съчетани с малка българска домашна ракия, разчупиха леда между непознатите и погъделичкаха стомашните им сокове в очакване на кулинарни приключения.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text