img

Никога НЕ дръжте празни буркани в къщата

/
/
/
671 Views

Днес искам да споделя с вас защо не можете да държите празни буркани в дома си. Мисля, че всеки има такъв проблем, как и къде се съхраняват празните буркани. Такова нещо винаги е необходимо нещо в къщата. Но ако в буркана няма нищо, тогава това е символ на празнота. И за да не привличате отрицателна енергия, е необходимо да ги съхранявате правилно.

 

 

По правило ги прибираме в шкаф в кухнята и винаги са пред очите ни. Всеки път, когато видим празен буркан, неволно се замисляме за безсмислието на живота. Тъй като бурканът е празен и изглежда е необходим и не е необходим. От гледна точка на психологията, с такива мисли започваме да живеем и това се превръща в рутина. С това привличаме неприятности и различни болести. По-добре е да използвате нежилищни помещения за съхранение на празни буркани. Изградете си правило да държите само онези неща в къщата, които използвате. В противен случай къщата ви се превръща в склад.

В никакъв случай не трябва да съхранявате буркани, ако имат пукнатини, защото те привличат само бедност в къщата. Дори ако имате не само спукани буркани, но и други контейнери, тогава всички опити за печелене на пари стават напразни.

 

Не допускайте прах върху тях, когато ги съхранявате, по-добре е да ги покриете. Никога не връщайте празен буркана, тъй като връщането води към загуби и неприятности. Ако трябва да върнете буркана, най-добре е да сложите бонбони или плодове в него. Така ще намерите повече приятни моменти в живота за себе си.

Ако буркана ви се е спукал, това предполага, че в къщата ви назрява конфликт или отношенията ви са много напрегнати и може да предвещават прекъсване на отношенията. Но ако успеете да разрешите конфликта, то след него ще имате идилия във връзката и ще ви бъде много по-лесно. Най-важното е да държите емоциите си под контрол. А когато банката се счупи, това означава, че сте направили място за нещо ново и по-добро.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text