img

Новият на Златка показа парвенющина-Да видите само номерът на колата му-Сигурно му е трудно да запомни 4 поредни цифри

/
/
/
424 Views

Голям баровец се оказа новият на Златка Райкова – Карен Хачатрян. Бившият тенисист се фука с мега скъп Mercedes-Benz AMG с базова цена от 150 000 лв.

 

Само за регистрационните си номера арменецът е платил 10 000 лв. в КАТ. Номерът е запомнящ се – СВ KKKKKK – първата буква от името на бившия тенисист.

Последвайте ниПолезна ИнформацияНовият на Златка вади яки пачки, номерът на колата му ще ви смаеНовиниИнформация

Бегачката му пък се забелязва отдалеч, тъй като моделът е рядък и има едва няколко такива в България. Тази на Карен е поръчкова, с допълнителни екстри.

В светските среди е известен с високия стандарт, който поддържа, макар да е едва на 27 години. За разлика от бившия на Русата Златка – Благо Георгиев, който е затънал до гуша в борчове, Карен разполага със солидни средства и не щади пари.

Тези дни Хачатрян и Райкова заминаха на луксозна почивка в Дубай, където разбира се също не избраха случаен хотел. Нощувката в 5-звездния „One&Only Royal Mirage“ започва от 1100 лв. само с включена закуска. В него отсядат редица популярни лица от цял свят, както и свръх богати арабски шейкове.

Карен Хачатрян и брат му Юрий са известни в тенис средите. Преди 2 години обаче правата им бяха отнети заради корупционен скандал с главно действащо лице Карен. Неговите права бяха отнети доживот заради опит за уреждане на мач

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text