img

Новият на Златка съсипа скъсаняка Благой: Скъсаняка няма 2 лева да се обръсне, стъпва на пръсти, щото е кинта и 20

/
/
/
559 Views

Новият мъж до Златка Райкова – богаташът Карен Хачатрян, съсипа бившия й Благой Георгиев, демонстрирайки ултра лукс, какъвто Джизъса не е виждат дори когато бе на хранилка в Рубин (Казан).

Откакто със Златка са в Дубай, с Карен водят 5-звезден ВИП живот, като не само са отседнали в хотела на звездите, но и се хранят само в топ ресторанти, карат скъпи коли и отсядат във ВИП зони, позволени само за отбрани личности с тлъсти банкови сметки.

За справка само ще вметнем, че часовникът на тузаря, марка „Rolex“, струва над 50 000 лв. и винаги залага на марков аутифит, с какъвто е оборудвал от любимата си Златка.

В същото време, Благой Георгиев тъне в борчове и мизерия и разчита на 20 години по-младата си изгора да го извади от калта. Не е тайна, че именно родителите й са поели масрафа за почивката им в Бали, закъдето Джизъса е излетял без тек лев и е изцяло на разноските на малката Поли.

Това е така, защото проваленият футболист, който иначе се снима като кифла по моловете с празни рекламни чанти, дължи крупни суми на редица лихвари в столицата. Един от тях е бившият на Азис – Велизар, който от известно време се изявява като банкер на звездите. Ден през ден Благо ходел при него да му се моли за пари, за да насмогне на високия стандарт на Златка Райкова.

Неслучайно настоящият й любовник Карен, който е фрашкан с пари, нонстоп се подигравал колко окъсан ходи Благо.

„Мани го тоя смешник! Няма 2 лева да се обръсне, скъсаняк! Златка е плащала всичките им разходи, а той се криел като мишка! Пълен комплексар – ходи на пръсти, щото е кинта и 20, та да не му личи“, коментирал го бившият тенисист пред свои авери.

Благо винаги стъпва на пръсти, за да изглежда висок

И наистина – на всичките си снимки в Инстаграм Благо е стъпил на пръсти – точно както се снимат родните кифли и плеймейтки, за да изглеждат по-високи и стройни.

Прави впечатление и друго – Джизъса цял месец обикаля Бали с един и същ изтъркан бански, вероятно купен след голям пазарлък от местния индонезийски битак, личи от снимките. За негов късмет пък не му се налага да показва бедния си гардероб, защото постоянно позира от плажа гол и бос, каквото респективно е и финансовото му състояние.

Само тук-таме можем да го видим с чифт гумени джапанки, за които се хвали, че е купил от Бали за над 50 000 рупии! Което обаче се равнява на цели 6 (шест) български лева.

Обикаля Бали с джапанки за 6 лв. от пазара

Обикаля Бали с джапанки за 6 лв. от пазара

В същото време – Златка и новият й всеки ден сменят различен плажен аутфит, все на любимата марка Dior, чиято стойност започва от 1300 евро бройката. Е, как да не му се срине самочувствието на Благо?! Нищо чудно, че спря да разводнява социалните мрежи със снимки и реши да не се излага повече с окъсания си вид.

Златка и новият й живеят 5-звезден живот

Златка и новият й живеят 5-звезден живот

Източник: Клюки

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text