img

Нов депутат от Има Такъв Народ се отцепи

/
/
/
285 Views

Депутатът Кирил Симеонов се отцепи от „Има такъв народ“, съобщи БГНЕС. Неговото решение беше посрещнато с бурни аплодисменти от депутатите от останалите партии в управляващата коалиция, които се изправиха на крака. Това е шестият народен представител, който напуска групата на ИТН.

„В политиката влязох без да имам родители партийци, без бизнесмени зад мен. Когато се видях със Слави Трифонов той ме попита за какво си тук, за какво се бориш. Аз му казах – тук съм, за да се борим срещу системата, статуквото“.

„Вчера гласувахме заедно с тази система и мен ме срам от това нещо. Аз не съм ГЕРБ. Аз не съм ДПС. Когато се прибера вечер, искам да мога да погледна семейството си в очите. Не искам да се свързвам с ГЕРБ и като се прибера вкъщи искам да гледам децата си в очите”,

Това обяви от парламентарната трибуна депутатът от ИТН Кирил Симеонов. Изказването му беше бурно аплодирано от депутатите в пленарната зала, а тези от ПП и ДБ дори станаха на крака.

„Това е много силна проява на парламентаризъм и г-н Симеонов има и моите адмирации”, заяви временно изпълняващият длъжността председател на НС Мирослав Иванов от ПП.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text