img

Нострадамус за 2022 година: Ще има атентат срещу Путин

/
/
/
365 Views

Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които публикува, се основават на критична астрология, която той обяснява, че е астрологията на преценката или оценка на стойността на събитието. Той изучава астрология заедно с различни окултни науки и ги комбинира, за да направи своите прогнози.

Пророчествата на Нострадамус са изразени в стихове, наречени катрени. Много от неговите прогнози, като идването на власт на Адолф Хитлер и Втората световна война, се оказват верни. Приживе Нострадамус е написал 6338 пророчества, стотици от които вече са се превърнали в действителни събития. Предсказанията му обхващат период, стигащ чак до 3797 година. Тайната на неговите предсказания обаче не е известна, въпреки че специалисти от цял свят са усвоили техниката да ги дешифрират, благодарение на което те достигат до човечеството на разбираем език.

Катрените на Нострадамус продължават да шокират света, въпреки че са написани преди почти пет века. Пророчествата му за 2022 г. се разпространяват по цялото земно кълбо, пише Ретро. Първото от тях е, че щатският долар ще се срине. Според прогнозите на Нострадамус през 2022 г. инфлацията ще излезе извън контрол и щатският долар ще се срине, а златото, среброто и биткойните ще се считат за активи, в които си струва да инвестирате повече пари. Великият гадател пророкува още опит за покушение над руския държавен глава. Владимир Путин е преживял поне пет опита за убийство в дългогодишното си лидерство. Според думите на Нострадамус той щял да бъде атакуван, докато плава в открито море.

 

В заветите му пише още, че огромен ураган ще причини пожари, суши и наводнения във Франция и в много части на света. Ще настъпи сериозен глад в световен мащаб. В стиховете си пророкът астролог заговаря и за изкуствения интелект, който ще атакува човешката раса. Технологиите толкова ще еволюират, че персоналният компютър на човек ще може да симулира мозъчната сила колкото на малко село. Компютрите с човешки интерфейс с изкуствен интелект ще се събудят и ще възприемат своите създатели и потребители за интелектуално по-ниски същества.

Роботите ще унищожат човечеството. Нострадамус предвижда още едно апокалиптично събитие. Близо до остров Менорка в Средиземноморието небето ще избухне в голяма експлозия, която ще се разпространи в атмосферата, по време на изпитание с ядрена бойна глава или ракета.

Друг стих на Нострадамус за 2022 г. гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако достатъчно голяма скала попадне в океана, това може да причини гигантски приливни вълни, които ще погълнат сушата и ще причинят големи разрушения. Според пророка ще има заплаха и от ядрена бомба, която ще избухне волно или не и ще предизвика климатични промени, както и изменения в позицията на Земята. Най-страховито от всички е пророчеството му за 3 дни абсолютна тъмнина през 2022 г. Според него тези 72 часа мрак ще предшестват мир.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text