img

Няма да повярвате какво направиха колеги на починалия Денис Теофиков в негова памет

/
/
/
451 Views

Смъртта на младия и талантлив певец Денис Теофиков почерни музикалната гилдия. Оказа се, че приятелския кръг на младежа е предимно от музиканти, които не спират да страдат и се чудят по какъв начин да съхранят паметта за него. 

Припомняме ви, че Антонио спря участията си за 40 дни след смъртта на Денис, а с Данна си направиха татуировки в негова памет, а сега две талантливи и пеещи момчета от фолка са решили да направят следваща важна крачка, за да покажат колко много обичат Денис и че тъгата им няма почивен ден.

Лео

Младителъвчета на фолка Антонио и Лео, които са сред приятелите на Теофиков, са решили да запишат песен в негова памет.

Двамата певци вече се са събрали за записа на дуетната творба, която ще носи името „Един от нас“ и ще разказва за емоциите, които връхлитат изпълнителите, когато си спомнят за Денис.

 

„Колко много исках тази моя мечта да се сбъдне… да пея с теб на една сцена. Почивай в мир! Обичам те!“, заяви емоционално Лео.

Антонио

От страна на Антонио това е пореден жест към починалия му колега. Певецът първо обяви, че спира участията си за 40 дни в памет на Теофиков, а след това си направи и татуировка върху сърцето.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text