img

Няма накъде? Габриела си уголеми тройно джуките след „Ергенът“ (Вижте)

/
/
/
447 Views

Ако сте си мислели, че силиконката Габриела от „Ергенът“ няма накъде повече да си уголемява джуките, грешите! След излизането си от къщата на любовта, блондинката почти тройно е уплътнила устните си и е напът да задмине скандалната Андреа Иванова, която кандидатства за Рекордите на Гинес за най-големи джуки.

Въпреки стотиците хейтърски коментари в интернет относно тунингования й вид, Габи не смята, че е минала границите на естетиката. Тя планира да си боцне дори още няколко инжекции хиалурон, защото годеникът й така я харесвал.

„Моят мечо много обича плътни устни и за сватбата ни иска да са колкото може по-големи“, хвалела се Габи пред приятелките си.

Както стана ясно, след като напусна къщата в Турция, блондинката се е върнала при гаджето си. Двамата се скарали малко преди да замине за шоуто и с участието си Габи искала да му натрие носа.

„Когато се върнах в България, той ме помоли да се съберем. Беше купил общ апартамент за двама ни и ми предложи брак. Ще се венчаем на неговия рожден ден“, щастлива е силиконката.

Освен хиалурин в джуките, Габи има и пластика на гърдите, носа и брадичката, разкриват запознати.

Снимка: Инстаграм

Снимка: Инстаграм

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text