img

Огромна загуба за България!!! Пиленцата от Монако се разделиха :(

/
/
/
349 Views

Култовата бг двойка – Боби Манекена и Нина Димитрова, придобили популярност като “Пиленцата от Монако”, са се разделили. Това става ясно от коментар в социалните мрежи на нежната половинка в тандема – Нина, която разкрива, че работи на френската Ривиера – в Кан, докато Боби вече е в България.

„Искам да знаете, че семейство Димитрови вече не са пиленцата от Монако, от Кан. Семейство Димитрови вече не съществува.

Вече сме две отделни личности, аз съм Нина Димитров, а Борислав си е Борислав Димитров. Вече Борислав тръгна за България, така че го очаквайте по улиците на България, мен може да ме видите по улиците на Кан“, сподели в емоционално видео Нина.

„Пожелавам на Борислав да си намери по-добра половинка от мен – по-красива, по-умна, както и на мен. Пожелавам си да срещна човека, който ще ме прави безкрайно щастлива“, допъли колоритната Нина, която твърди, че работи като хостеса във Франция.

Боби и Нина бяха изключително популярни и преди да се появят във формата “Смени жената”. Предаването обаче явно е записвано преди доста време, защото се оказа, че и другата двойка – Митко Гуспата и Мая също вече не са заедно.

“Пиленцата от Монако” тотално счупиха тъпомера и се превърнаха в меме, което забавлява хиляди потребители в социалните мрежи. Те твърдяха, че са вип, а се оказаха един въздух под налягане.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text