img

Певецът Стоян Михалев: През 90-те МУТРАТА Бойко Борисов РЕКЕТИРА мои роднини С БУХАЛКА в ръка!

/
/
/
2093 Views

Певецът Стоян Михалев взриви интернет пространството с шокиращото признание, че лично Бойко Борисов е изнудвал негови роднини – предприемачи преди години и то с бухалка в ръка.

Изпълнителят прочул се с хита си „Вярвам в теб” разказа потресаващата история за участието на бившия премиер в рекетьорски групи, карали представители на дребния бизнес да си плащат, за да си запазят бизнеса.

Като член на групировката СИК Бойко Борисов рекетирал предприемачи, разбра 365 Новини

В своя „Фейсбук” профил Михалев, който е и член на ДСБ написа, че има негативно лично отношение към Бойко Борисов именно заради този случай и първата му среща с него била, меко казано, драматична.

Edit

„Ето я моята лична история. Искам да разберете, защо често наричам Бойко Борисов мутра и защо отношението ми към него е толкова лично. До средата на деветдесетте години не бях чувал името му. Мои роднини от Перник в онези смутни времена решиха да отворят гаражно магазинче в блока си, както правеха много други. Всичко вървеше нормално, докато един ден в магазина им нахълтват дузина яки момчета с бухалки в ръце, предвождани от очевиден тартор. Именно той казва на моите хора, че иска пари от оборота всеки месец, и че ако откажат – ще имат проблеми.

Естествено роднините ми отказаха, но тогава ги предупредили да си помислят, защото имат една дъщеря и… (сещате се какво са имали предвид) Тарторът на рекетьорската банда, който лично ги заплашвал е същият този наш днешен премиер – Бойко Борисов. А групировката, от чието име е действал е така популярната тогава „застрахователна компания“ СИК”, пише Стоян Михалев.

Стоян Михалев обяви Борисов за рекетьор

В крайна сметка роднините на певеца решават да прекратят бизнеса си, разпродават всичко и затварят гаражното си магазинче. Стоян Михалев си спомня още, че когато Бойко Борисов бил избран за Главен секретар на МВР, роднините му се обадили във Вътрешното министерство да сигнализират, че именно той е мутрата, която навремето ги е рекетирала. Отговор на сигнала си обаче така и не получават.

„За мен този беше и ще си остане просто една жалка мутра. Никога няма да забравя това”, споделя още певецът.

Мненията в интернет се раздвоиха. Някои от приятелите на Михалев го поздравиха открито за смелостта да разкаже тази стресираща всеки честен и достоен човек история. Час след като качи поста си обаче профилът на Михайлов бе атакуван от пълчища платени гербаджийски тролове, които наред с обидните епитети към певеца, дружно го обвиниха, че си съчинява поради някакви си негови причини.

А на читателите на 365 Новини оставяме да си направят изводите какъв човек са ни натресли американските господари да ни управлява и какви решения взима той за благото на родината и народа български.

Пею Благов, Skandalno.net

1 Comments

  1. Потвърждавам сходна история с едно семейство – предприемачи. пронудени да емигрират спешно, за да се спасят от побоя и заплахите на тогавашния шеф на охранителна фирма към СИК Бойко Борисов – лансиран по-късно от мутрите като Главен секретар на МВР, за да гарантира полицейски чадър над легализирането на мръсните бизнеси (с кърваво разчистване на сметките) от СИК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text