img

Петков: 6-метрова вълна може да залее Монтана

/
/
/
638 Views

Депутатът не представлява само избирателите си, а целия народ. Това заяви в началото на речта си в парламента съпредседателят на  ПП Кирил Петков.

 

 

„Наш дълг е да служим на целия български народ, горд народ с дълга история. Голяма част от депутатите преди нас не са си свършили добре работата и заради това България е изправена пред огромни предизвикателства“, посочи той.

Петков припомни, че 2 милиона са избрали място за живот извън България, предаде днес.бг.

 

 

„На всеки площад, на който се срещнахме с избиратели ни казваха: Върнете ни младите хора обратно – и те бяха изричани от възрастни хора, които живеят на ръба на бедността, а техните внуци не успяха да имат тройка на изпитите след 4 клас по математика и български миналата година“, коментира лидерът на ПП.

 

 

„А какво да кажем да митичния тунел под Шипка, който не е започват, за болницата в Ямбол, където болните се пренасят в одеала, или хората в Силистра, които чакат мост над Дунав, за опасността, която грози Монтана, ако стената на неремонтирания язовир подаде, ще ги залее 6 метрова вълна, заливаща целия град. Дори и протестиращите гладове като Пловдив, където няма къргово, а хората, които чакат магистрала Хемус“, посочи като пример за пропуските Петков.

 

 

Той попита риторично, как сме стигнали дотук, къде са били народните представители, които е трябвало да решават тези проблеми.

 

 

 

„И отговорът се крие в алчност, егоизъм и нехайство не на всички, но на много от тях. А по разбитите ни пътища се разминават Майбах, Ферарита, но те не са на бизнеса, а на хора близки до бившата власт. Това са корумпирани лобисти без бизнес и това трябва да спре и то днес“, настоя Петков.

 

 

 

„Нека всеки един като народен представител да каже искам да бъда част от промяната и ще решим проблемите. Всички заедно да заявим, че е време за нулева толерантност към корупцията, кражбите, да защитаваме интереси на избирателите си, време е за просперираща България и да сме активен лен на ЕС. Време е България да е лидер в региона, да има репутация на държава, на която може да се има доверие, в държава която младите се връщат обратно, време е за иновации. Време е всички ние да си свършим работата“, призова той.

 

 

 

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text