img

Поклон: Любо Нейков осинови дъщерята на починалия си брат! Приюти я, направи й собствен банков влог и пое и образованието й

/
/
/
7075 Views

Любо Нейков от няколко години се грижи изцяло за дъщерята на починалия си през 2013 година брат, разбра КОЧ.

Комикът дори официализира нещата, като подал документи за попечителство и според процедурата се водел официален настойник на племенницата си Ина.

„Още след трагичната смърт на Цветан, който си отиде без време от инфаркт, Любо осинови детето му. Тогава момичето беше само на 16 години и той я взе да живее у тях, за да й бъде по-леко“, разкриват съседи на шефа на „Комиците“, цитира „Ретро“

И до ден днешен 21-годишната Ина обитавала жилището на Нейков в столицата заедно със съпругата му Гинка и биологичната му дъщеря Анна.

Въпреки голямата възрастова разлика двете момичета се обичали като кръвни сестри. Малката не спирала да подражава на кака си Ина, която винаги отменяла родителите й в отглеждането, когато имали професионални ангажименти или просто искали да вечерят в ресторант насаме.

Тя била изключително благодарна за жеста, който чичо й направил, като я осиновил и й предоставил почти безгрижен живот. Любо й е направил и собствен банков влог, в който редовно вкарвал солидни суми и е поел изцяло разходите около образованието й.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text