img

Полски ясновидец: Много тежка криза ни удря през август 2021-а

/
/
/
741 Views

Известният в цял свят полски ясновидец и парапсихолог Кшищоф Яковски заяви на живо, че през лятото трябва да се очаква тежка икономическа криза. Проблемите ще започнат около месец август 2021-а година, пишат от новиниплус.

Екстрасенсът отбеляза, че предстоящата криза отдавна е планирана. Първите съобщения от политиците ще излязат през април. Те ще убедят хората, че всичко е под контрол. Кшищоф отбелязва драматичен спад, който вече се наблюдава през 1929 г.

Проблемите ще започнат внезапно. Страните ще ограничат падането на валутите (долар, евро) и отчасти ще успеят през първите няколко месеца, но в крайна сметка все пак ще последва значителна рецесия.

Ясновидец №1 на България: Силни земетресения ще ударят Румъния и Гърция
Първите „камбани“ вече зазвъняха. САЩ например организираха масово отпечатване на нови пари миналата година, като внесоха в допълнение към съществуващите печатни машини. Възможно е сега и други държави да правят същото. Цените в долари за всички видове стоки и услуги растат, особено на пазара на недвижими имоти, припомня полският ясновидец.

 

Има вероятност кризата все още да бъде достатъчно управляема, докато някои финансови „балони“, като криптовалутата, ще се спукат. В най-лошия случай доларът ще спадне с 50%.
За съжаление не можем да кажем какво има в плановете си световното правителство, както не можем да кажем със сигурност дали на полския екстрасенс може да се вярва.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text