img

Помните ли Марио, който беше обявен за герой на 2016 година!? Ето какво се случва с него

/
/
/
931 Views

Повече от вас сигурно са забравили тази страхотна история, която трогна цялата страна. Случи се преди точно четири години с главен герой Марио, който тогава беше определен с гръмкото Супер Марио. Но какво точно направи онова 15-годишно хлапе, което вече е пълнолетен човек и работи здраво, за да изкарва хляба си? Ще ви разкажем в и следващите редове и ще ви запознаем с какво се занимава днешния Марио, който преди четири години получи приза „Мъж на  годината“

През 2013 г. Марио спаси живота на свой приятел, който беше на косъм да падне от скалите. Въпросният Марио стори нещо, което много хора не биха – рискува живота си, за да помогне на своя другар, изпаднал в огромна беда.

Медиите отразиха случая подобаващо и направиха момчето герой, след което му излезе и прякорът Супер Марио. Историята му е още по-специална, защото е сирак и живееше в дом за изоставени деца. За геройската си постъпка Марио получи много подаръци, грамоти и сбъдна една от мечтите си. Беше приет в школата на любимия му Левски, за да осъществи мечтата си и да се опита да пробие в първия отбор на „сините“ или да стане професионален футболист.

ДРАМА! Помните ли Марио, който беше обявен за герой преди 4 г.!? Вижте до къде се докара...

Сега Марио е на 19 години, самостоятелен и работи за около 600 лв. Но като тийнейджър не е успял да се забавлява като останалите си връстници заради липсата на средства и вечерен час в дома. Сега момчето признава, че всеки ден ходи по кафета, не излиза от нощните клубове и не е успял да завърши 10-ти клас. Това е така, защото учителите го определили като „черната овца“ и го обвинявали за всичко.

Марио казва още, че се е отказал да преследва голямата си мечта – да стане футболист, защото го е било страх да изостави братята си. В момента иска единствен да се забавлява по кафета, дискотеки и домашни купони, за да успее да навакса изгубеното време. От време на време посещава баща си, който си работи в кравеферма. Такъв е животът на днешния Марио, който преди четири години стана герой…

Разкрива, че приоритет в момента са му забавленията – кафета, дискотеки и купони, тъй като като малък е бил лишен от тях в дома за сираци. Понякога посещава баща си в кравефермата.

Такъв е живота на днешния „герой“ Марио…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text