img

Пред 11 години ги признаха за най-хубавите близначки в света – ето как изглеждат днес

/
/
/
2194 Views

 

Ава Мари и Леа Роуз, известни като „Близначките Клементс“, малко след раждането си през 2010 г. бяха обявени за най-красивите близначки в света.

 

 

Яки Клементес, майката на близнаци от Лос Анджелис, превърна дъщерите си в интернет сензация, след като им отвори акаунт в Instagram на седмия им рожден ден – в момента те имат 1,8 милиона последователи.

 

 

Близнаците отдавна имат договори с марки за детски дрехи и списания, след като майка им ги записва в агенция за модели.

 

 

Всичко това допринесе още от малки да навлязат във водите на модния бизнес, а кариерата им се ръководи от майка им. Тя разкри още, че от самото раждане на близначките непрекъснато се сблъсква с едни и същи коментари от познати и хора, които среща.

 

На една от снимките, които наскоро споделиха в Instagram, Ава и Леа позират с майка си в розови домашни халати.

 

Майката на близнаците има и две години по-голям син.

 

Преди това на Джаки й се е налагало да отговаря на злостни критици, които изразяват негативни възгледи за нейните деца и родителство.

Много хора смятат, че дъщерите й изглеждат тъжни, докато позират, а Джаки реагира бързо и каза: „Срещали ли сте децата ми? — Очевидно не, щом казвате това.

„Въпреки че оценявам загрижеността ви, просто знайте, че момичетата са добре! Те са щастливи! „Те имат невероятно детство, с много приятели, с които играят всеки ден.“

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text