img

Прежали ли Ласкин!? Нов мъж върна слънчевата усмивка на лицето на Алекс Сърчаджиева

/
/
/
581 Views

Затова ние няма да я предъвкваме отново, по-важното е, че любимата ни чаровна актриса отново започна да се усмихва – не плахо и неуверено, а с онази широка и щедра усмивка , която е нейна запазена марка.

Както вече писахме неведнъж, Александра е решена да продължи напред с живота си, най-вече заради дъщеря си София, която в момента има огромна нужда от нея. И тя се справя повече от геройски.

Един мъж, обаче, успя да накара Алекс да се почувства отново себе си и да се усмихне от сърце. Преди да си помислите каквото и да е, бързаме да уточним – става дума за продуцента Радо Тушев, с когото тези дни актрисата имаше съвместно и както се вижда ясно – много забавно пътуване.

 

От краткото видео, което продуцентът пусна в социалната мрежа става ясно не само, че Александра отново се усмивка така, както го правеше и преди, но и че целта на пътуването е свързана с много приятни изживявания.

 

Разбира се, предвид това кой прави компания на актрисата, не закъсняха и предположенията, че най-вероятно ще видим Алекс Сърчаджиева в някоя от продукциите, замислени от продуцента за есента.

Най-близко до предположенията е новият риалити формат „Игри на волята“, тъй като вече стана ясно, че единият сигурен водещ е Азис (с когото Александра води и „Биг Брадър“, б.а.). Дали сме на прав път в предположенията си обаче, предстои да стане ясно съвсем скоро.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text