img

Прочута Българска Ясновидка: ГЕРБ Ще Спечели, А Жена Ще Стане Президент

/
/
/
714 Views

Виктория-Александра Николова от Девня e сред най-точните ясновидци у нас. Тя се прочу с дарбата си още през миналата година, когато предрече извънредното положение у нас, КПП-тата, атентатите в Австрия и редица други събития.

Гадателката получила по наследство умението да се взира в бъдещето.

 

 

„Не съм имала някакъв повратен момент, не съм изпадала в кома или нещо подобно. Дядо ми имаше тази дарба, моята майка също. Но докато моят дядо ме учеше да я владея, майка ми се бунтуваше срещу нея, отричаше я, не я приемаше. Някога такава дарба се е приемала като проклятие, хората с нея са били като белязани. Дядо ми не се срамуваше от дарбата си. Той беше чакръкчия, най-известният в България, казваше се Никола. При него са идвали лекари, професори. Лекуваше дископатия.

 

Идвали са хора, прегънати на две, без да могат да вървят, и са тръгвали изправени. Така че от рода на майка ми идва дарбата. Не е имало ситуация, която е отключила сетивата ми и не, при мен не е интуиция“, споделя Виктория.

„Не мога да кажа кога в годините ми се е случило първото видение, било е може би в детските ми години още. Освен виденията, които ми се дават, аз имам и доста други умения, които за хората са пълна мистика. Контактувам с душите на починали хора, общувам като цяло с духовния свят. Другото умение, дадено ми свише, е да чета мислите на хората. Често имам ситуации, в които знам какво ще ми каже даден човек, и отговарям, преди да ми е задал въпроса си.

Имам много силна енергия, редовно ми се случва да блокирам електроуреди и телефони около мен. Използвам тази енергия, за да лекувам и помагам, макар че често след това се чувствам много изтощена“, допълва още ясновидката.

Тя дава прогноза за развитието на Ковид-19 у нас.

„Това, което аз знам и е повече по усещане, а не по видения, е, че от началото на март нещата ще започнат да просветват. Смятам, че след още два-три месеца този вирус ще е само лош спомен. И не смятам, че заслугата за това ще са ваксините, но няма да говоря за това, защото нямам право да влияя на хората в решението им да се ваксинират.

По-скоро мисля, че хората ще се преборят със страха и паниката, които ни разболяват повече от самия вирус или поне ни пречат да се справим с него успешно“, казва феноменът от Девня. Виктория прогнозира и че на предстоящите парламентарни избори ГЕРБ ще бъдат първа политическа сила. На президентските пък ще има кандидат жена, висока 1,70 м, която ще има голям шанс да спечели вота на народа.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text