img

Путин: Не съм убиец! Руският лидер разкри каква е целта на Русия в Украйна

/
/
/
872 Views

Владимир Путин обяви целта на Русия!

 

 

Освобождение или поробване на Украйна?

 

Войната в Украйна е в разгара си, но Владимир Путин продължава да твърди, че няма за цел да завладее тази държава, а всъщност иска да я освободи.

„Когато се убедихме с очите си какво се случва с нашите хора в Украйна, нямаше как да оставим нещата повече така. Украйна трябва да бъде прочистена от всички фашизоиди, които работят за Америка“, заяви руският президент пред местна медия.

Именно затова Русия атакува само американски военни бази и складове.Въпреки западната пропаганда, няма официална информация за атака срещу цивилно население.

Не е тайна, че Путин счита Украйна за измислена държава, създадена от територии на Русия и Полша. Ето защо той най-вероятно няма да я покори буквално, но ще наложи руското влияние в нея, с което ще прогони НАТО.

Целта на Путин е да върне НАТО в границите отпреди 1997 г. Това значи, че той иска да откъсне и България от сферата на западното влияние.

Бившият агент на КГБ е категоричен, че не убива за удоволствие и никога не посяга на невинни хора.

Преди дни от ООН излязоха със становище, че Украйна не е декларирала границите си след разпадането на СССР през 1991 г. и на практика още се води към Русия.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text