img

Путин ще нападне България веднага след Украйна!

/
/
/
6254 Views

 

 

 

Украинците имат нужда от оръжие, от артикули за защита при нападенията. След като Путин завземе Украйна, не дай Боже, следващата му цел ще бъде да посегне на страна членка на НАТО.

Това няма да е Португалия, Исландия или Испания.

 

 

България, Румъния и Балтийските държави са най-застрашените и трябва да укрепнат своята сигурност с жива сила и бойна техника, заяви пред БНТ бившият външен министър Соломон Паси.

 

По думите му министърът на отбраната в редица действия действа като министър-председател и е свикнал с тази роля.

“НАТО трябва да се насочи към стратегически съюз с Индия, никой друг освен Индия не може да помогне на Запада да се справи с оста Русия-Китай, която се заплита и става все по-застрашаваща”, допълни Соломон Паси.

Той добави, че е учреден филиал на Атлантическия клуб в България в Украйна, което е граждански канал за общуване между България и Украйна.

“Помним 11-и септември, помним войната в Афганистан, Ирак, Косово, но точно такова нещо Русия да нападне държавата, с която е живяла над 80 години заедно. Такава близост е разрушена по вероломен начин. Най-лошият договор е по-добър от най-добре спечелената война. Съвършено измислени аргументи каза Путин, когато обяви защо напада Украйна”, каза още Соломон Паси.

2 Comments

  1. Да я нападне поне да изчисти ИДЙОТИ КАТО ВАС ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

  2. ВОЙНА ! ВОЙНА! ВОЙНА?–––––––––МИР! МИР! МИИИИР!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text