img

Пухкав американец цял месец изкара само на бира и вода – резултатът е смайващ (Снимки):

/
/
/
424 Views

Бирата е сочена като една от най-вредните за теглото напитки. Известно на всички е, че тя причинява т.нар.

„бирено коремче“ при мъжете, което се смъква с огромни усилия. Е, тази история ще ви накара да преосмислите отношението си към бирата: 

Жител на американския щат Охайо цял месец се „храни“ само с бира и вода и успя да свали 11 килограма , съобщава WCPO 9 News.

От четири години Дел Хол се подлага на режима по време на Великия пост. И твърди, че 46-дневното гладуване го кара да се чувства по-здрав.

мъж с бира

„Реших да се придържам към бирената диета , за да покажа на хората, че бирата може да бъде полезна за здравето, а не да се очерня като зъл алкохол“, добавя Хол.

Тази година американецът спазва режима си вече 36-и ден и не смята да спира. На 31-ия ден той се качил на кантара и установил, че само за месец е свалил 11 килограма.

мъж бирена диета

Хол уверява, че е избрал диетата не заради пристрастеността си към алкохола, а заради голямата си любов и уважение към напитката.

За да я разнообрази „менюто“ си, той консумира различни видове бира, като редува горчиви и сладки сортове. Освен това редовно приема витамини, които са му предписани от лекар.

Американецът добавя, че преди да се подложи на диетата, се е консултирал със специалист.

„Тя ми каза, че ще съм голям идиот, ако направя това, но тя знае каква голяма воля имам. След като разбра, че съм решен да го направя, ми препоръча да приемам мултивитамини и да не правя нищо глупаво“, казва още Хол.

Мъжът добавя, че пие вода, за да остане хидратиран, но всичките му калории идвали от бирата.

мъж отслабна с бира

Въпреки че американецът е доволен от хранителния си режим, главен лекар на една от клиниките в Синсинати предупреждава, че диетата с бира не се препоръчва и не хората не бива да се увличат по нея.

Според Центъра за контрол и превенция на заболяванията, прекомерното пиене може да доведе до множество здравословни проблеми, включително увреждане на чернодробните клетки, различни видове рак, високо кръвно налягане и психологически разстройства.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text