img

Първият и единствен истински портрет на Исус! Вижте Божието лице и ще се заринете със здраве, късмет и пари! Ето снимки!

/
/
/
387 Views

Британският библейски историк Ралф Елис е убеден, че разполага с доказателството за съществуването на Исус, както и с негов портрет.

 

 

Исус Христос е може би най-важната и същевременно мистична фигура в християнския свят. Това, което знаем за Исус идва изцяло от библейските евангелия, които са писани и редактирани стотици години след смъртта на предполагаемата историческа фигура.

До днес науката беше категорична – кокретно доказателство за съществуването на Исус няма.

 

Библията не ни дава описание на външния му вид, а иконите на които сме свикнали са плод на артистичното въображение на средновековните иконописци.

Преди 30 години в Израел е открита монета, датирана от 1 в. сл. н. е. Според официалната история монетата изобразява митичния владетел на месопотамския град Едеса крал Ману.

След 30-годишно изследване и изравяне на всеки съществуващ исторически източник, Елис стига до сензационното заключение, че крал Ману и Исус Христос са една и съща фигура! Древните текстове на Месопотамия изобилстват с информация за митичния крал, а британският историк е първият, който прави връзката и открива безупречния паралел между изториите на Ману и Исус.

Ралф Елис е убеден, че на тази древна монета с диаметър 24 мм е единственият съществуващ портрет на Исус Христос, и доказателство за неговото съществуване:

Забележете, че Исус не е с дълга коса, както го пресъздават средновековните иконописци и художниците на Ренесанса. На монетата ясно се вижда короната от тръни.

Информацията излезе само преди часове, но във форумите вече се появи теория, че който гледа монетата 30 секунди ще бъде застигнат от моментално щастие и залят с пари! Пробвайте, може и да проработи!

BRADVA.BG

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text