img

Режисьорът Тео Ушев: Президентът и жена му са чудовищно прости

/
/
/
9040 Views

Във всяка нормална държава тези хора щяха да бъдат изхвърлени завинаги от политиката, написа номинираният за Оскар българин

Режисьорът Тео Ушев, чийто филм „Сляпата Вайша“ беше номиниран за Оскар, коментира в профила си във Фейсбук изпълненията на „първата дама“ Десислава Радева в социалните мрежи и клетвите й по адрес на немската компания „Луфтханза“. Ето какво написа Ушев:

Не знам за децата, но мисля, че е крайно време да бъде внесена стратегия за превъзпитание на президента и жена му. Тези хора са чудовищно прости… Tова по повод на последната изцепка (с нескрит расистки привкус) на т. н. първа дама за Lufthansa. И илюстрацията с Rammstein. Във всяка Нормална държава тези хора щяха да бъдат изхвърлени завинаги от политиката и работа в държавната администрация.

Искам сега президентът да излезе и да се похвали как заради него щели да дойдат немски инвестиции!

5 Comments

  1. Ушев , ти за хората с други специалности си учудващо неграмотен. Нали знаеш поговорката: „Всяка жаба да си знае гьола“. По твоя изказ попадаш в областа на простащината да се обижда човек, който слабо се познава. Бъди малко по-внимателен към останалите хора. Ставаш смешен и жалък.

    • Ушев казваха на милиционерите по време на комунистическата държава. Тук би трабвало объщението да е г-н Ушев. И когато имаш наглостта да напишеш нещо, знай си мястото „в гьола“ на червените деструктивни дегенерати съсипали България. заедно с този инфантилен политически боклук изпълзял от клоаката.

    • Ушев- ти дори не знаеш истинското значение на думата „стратегия“, а си тръгнал да даваш акъл на много по-грамотни от теб !?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text