img

Румен Радев: Няма да търпя обиди от ЕС и да! Разкри сензационна новина за България и Русия

/
/
/
6453 Views

Румен Радев е твърд в думите си, не коленичи пред Европа!

Румен Радев неведнъж е заявявал, че България е част от Европейския съюз и трябва да поддържа политиката, която той отстоява.

Но не и с цената на благото на собствената ни държава. Президентът е категоричен, че ако е необходимо ще се изправим срещу ЕС, както прави редовно Виктор Орбан, но ще мислим първо за родните си интереси.

Румен Радев не коленичи пред никого, включително пред ЕС!

Гневът на държавния глава бе породен от просташка статия в медията „Дойче веле“, където той бе наречен партньор на Русия и бе обвинен, че уж поддържа евроатлантическите ценности, но де факто бил русофил, който работел за страната на Владимир Путин.

„Няма да позволя, нито да търпя обиди от медии, евролидери, от целия ЕС ако щете… и то затова, че работя и ще продължавам да работя единствено на държавата ни. И да – ако е в полза на България, ще работя с удоволствие с Русия, както и с всеки друг, от когото страната ни ще има реална полза“, заявява Радев.

Той е твърд по темата за Северна Македония и се кълне, че няма да вдигне от нея ветото, докато тя не изпълни поетите обещания в договора ни от 2017-та година.

„РСМ редовно си позволява обиди към нашата държава и грубо, неуважително и дори цинично отношение. Трябва да плюем сами на себе си ако й позволим да си разиграва коня за наша сметка“, казва Румен Радев.

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text