img

Румен Радев: Часът на Борисов удари, ще отговаря за всичките милиарди, потънали в джоба му!

/
/
/
1631 Views

Румен Радев смята да вкара най-после Бойко Борисов в затвора, разбра 365 Новини!

Президентът Румен Радев вече не издържа да гледа престъпници като Борисов на свобода. Той е предприел всички стъпки за неговото изправяне пред съдебната власт.

Според държавния глава бившият премиер е окрал държавата с милиарди, които всъщност са пари, взети от българския народ, пише Topnovini.eu.

„Часът на Борисов удари! Той ще отговаря не само пред Господ, но и пред българския съд, за всичките милиарди, които потънаха в джоба му през всичките тези години“, отсече ген. Радев.

Edit

Според него лидерът на ГЕРБ се е облагодетелствал от олигархичните кръгове в България, като ги е рекетирал. Никой не знае например какво се е случило с 60-те милиона, изтеглени от Васил Божков.

Румен Радев изравни Бойко Борисов със земята

Президентът обвинява бившия премиер и в злоупотреба с еврофондовете, каквото ще е основното обвинение срещу него в съда. Твърди се, че Борисов е прал пари чрез магистралите, като ги е правил с по-евтини от обявените материали, поради което всяка седмица сме свидетели на ремонти по пътищата.

„Не е нужно да имаш икономическо образование, за да видиш в каква ситуация остави държавата Бойко Борисов. Хазната е почти празна, няма пари за никаква социална политика, няма средства и за здравната система, пълен крах“, категоричен е президентът, който само след 3 месеца ще се изправи в битка за втори мандат.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text