img

Само за три дни Джулиана Гани си намери нов мъж – звездата от Хари Потър – Виктор Крум

/
/
/
778 Views

Измамената от недостойния си съпруг Илиян силиконка Джулиана Гани, която в последната седмица орева всички първи страници на таблоидите със сълзливите си истории за изневяра, всъщност отдавна е намерила заместник в леглото си за своята законна половинка. Малката Джулка се гушка с не кого да е, а с актьора Станислав Яневски, нашумял преди повече от десетилетие с ролята си на Виктор Крум в хитовата сага за „Хари Потър“.

Мускулестият столичанин, чиято кариера удари дъното и за последно сме го гледали в епизодична роля на овчар в „Столичани в повече“, топли чаршафите на Джулката от известно време и всъщност той е причината за раздялата й с Илиян, твърдят запознати със сагата.

 

 

36-годишният Яневски е заклет ерген, като в светските среди дори обикалят упорити слухове, че е хомосексуалист. Той винаги ги е отричал категорично и е отдавал липсата на партньорка в живота на професионалната си заетост. Факт е обаче, че Станислав е любимец и секссимвол за гей обществото не само у нас.

 

„В момента вниманието ми е насочено към работата, а и покрай локдауна е трудно да срещнеш някого. Освен това не съм привърженик на виртуалната любов. Предпочитам живата връзка. Живот и здраве ще се появи подходящата дама, с която ще си струва да градим бъдеще заедно. Нямам време и желание за еднодневни връзки. Предпочитам да се кача на мотора и да пътувам нанякъде”, твърди Яневски в едно от последните си интервюта тази година.

Именно Виктор Крум е тайнственият мъж, с когото Джулката се е гушкала във Франция, докато тук проглушаваше ушите на всички с оплакванията от неверния си мъж.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text