img

Сашо Диков попиля Борисов: Гръм от ясно небе ще го удари!

/
/
/
708 Views

Сашо Диков е убеден, че дните на Бойко Борисов са преброени!

Гръм от ясно небе ще се стовари върху главата на премиера Бойко Борисов и ще го отнесе с мощен трясък. Това заяви журналистът Сашо Диков, убеден в думите си повече от когато и да било.

„Този наглец, този гьонсурат не вижда по-далеч от багера, джипката и носа си. Отлично обаче осъзнава, че дните му са преброени и то не само в управлението.

Сашо Диков попиля Борисов: Гръм от ясно небе ще го удари!
Edit

Снимка: Евроком

В мига, в който прокуратурата подхване разследване или се появи алтернатива в управлението, което неминуемо скоро ще стане, той е пътник. Така жестоко ще се срути и ще падне заедно с хората си, че историята ни няма да помни такъв крах“, смята журналистът.

Сашо Диков предрича на Борисов съдба много по-тежка от тази на екс премиера Иван Костов.

„Все още има хора, които са обезверени, защото си мислят, че няма други възможности. Че няма да се намери алтернатива и Бойко ще си кюта на поста вовеки. Искам да им заявя, че това е абсурдно!

Щом на Тодор Живков навремето, който беше човекът-държава, му намериха цаката, то с Бойко ли ще си играем?! Само за часове се преобърнаха нещата тогава, така ще стане и сега – като гръм, като цунами“, казва Сашо Диков, предава frognews.bg.

И допълва, че президентът Румен Радев буквално бърка в здравето на Борисов и на цялата ГЕРБ, защото не си поплюва. А казва нещата право, директно и без шикалкавене.

„Навремето Радев разказа играта на Цветан Цветанов. Какво ти, бе – той направо му каза и доказа, че е прост и то с убийствени, неоспорими факти. Как няма да треперят пред него и да се опитват да му навредят“, коментира журналистът.

Диков взе на подбив дори прословутите магистрали на Бойко.

“Как не се умори да се хвали с една трета завършена магистрала. Ами какво е положението с другите две трети бе, уважаеми?!”, пита устатият журналист и водещ, пише petel.bg.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text