img

Сашо Кадиев изгонен Би Ти Ви?

/
/
/
517 Views

След Биляна Гавазова и Александър Кадиев изчезна от екрана на Би Ти Ви. След като псува в ефир директно премиера Кирил Петков, актьорът замина на турне с Ана Пенчева и Ненчо Илчев в Америка, планирано отдавна.

 

 

То обаче приключи и синът на Катето Евро е отново в България в комплект с гаджето си Ивелина Чоева, която също го придружи в САЩ.

 

Той обаче и днес не се появи в ефира на „Преди обед“, където води само Деси Стоянова вече повече от две седмици. И друг път Кадиев е отсъствал от ефира заради кино или телевизионни ангажименти, но при първа възможност се е появявал в студиото.

Наскоро той кацна от Варна сутринта и буквално от летището влезе в студиото, където водещ бе Константин Филипов до появата на титуляря.

Днес обаче той е у дома си с щерката, гаджето и гостенката Александра Петканова, но го няма на диванчето до Стоянова, която определено се умори да води самичка. От Би Ти Ви официално не са коментирали нито отсъствието на Гавазова, която от три седмици липсва в сутрешния блок, нито липсата на Мамин Сашко.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text